لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۳ قوس ۱۴۰۳ کابل ۰۶:۳۴

محمد محقق امروز به‌گونۀ رسمی به دستۀ انتخاباتی ثبات و همگرایی پیوست


 محمد محقق رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان
محمد محقق رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان

محمد محقق امروز به‌گونۀ رسمی به دستۀ انتخاباتی ثبات و همگرایی به رهبری عبدالله عبدالله پیوست.

آقای محقق که پیش از این معاون دوم دستۀ انتخاباتی صلح و اعتدال، به رهبری حنیف اتمر بود، دلیل جدایی‌اش را از این تیم، اولویت یافتن روند صلح نسبت به انتخابات می‌داند.

صلح و انتخابات دو روندی که تاثیر مستقیم بالای دسته‌های انتخاباتی گذاشته و حتا سبب جدا شدن اعضای رهبری آن شده است و حتا سبب از هم پاشیدن برخی دسته‌های انتخاباتی شده است.

چنان‌که به تازه‌گی محمد محقق رهبر حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان، از تیم انتخاباتی صلح و اعتدال به رهبری حنیف اتمر جدا شد و رسماً به دستۀ انتخاباتی ثبات و همگرایی به رهبری عبدالله عبدالله پیوست.

آقای محقق ظهر روز جمعه در یک نشست خبری دلیل جدایی‌اش از تیم صلح و اعتدال را چنین بیان کرد: "شما می‌دانید که ما پیش از این با یک تیم قوی تحت نام صلح و اعتدال بودیم، زحمت زیاد کشیدیم اما وقتی آمد که آن‌ها صلح را نسبت به انتخابات در اولویت قرار دادند و ما گفتیم که روند صلح هنوز روشن نیست و برایشان گفتیم که ما راه خود را انتخاب می‌کنیم."

وی در این نشست انتقادات تندی از رئیس جمهور غنی داشت و تیم ثبات و همگرایی را تیم قوی و همه شمول خواند.

تیم انتخاباتی صلح و اعتدال در بارۀ جدا شدن محمد محقق که معاون دوم این دستۀ انتخاباتی بود چیزی نگفته است.

هنوز هم روشن نیست که سرنوشت دسته انتخاباتی صلح و اعتدال چه خواهد شد و آیا محمد یونس قانونی معاون اول این دسته نیز از تیم صلح و اعتدال جدا خواهد شد یا خیر؟

تا هنوز تیم انتخاباتی صلح و اعتدال در بارۀ جدا شدن محمد محقق که معاون دوم این دستۀ انتخاباتی بود چیزی نگفته است.

پیش از این هم گزارش‌های مبنی بر اختلافات میان محمد یونس قانونی معاون نخست این دسته با رهبری دستۀ انتخاباتی صلح و اعتدال نشر شده است.

هنوز هم روشن نیست که سرنوشت دستۀ انتخاباتی صلح و اعتدال چه خواهد شد و آیا آقای قانونی هم از این دستۀ انتخاباتی جدا خواهد شد یا خیر؟

در همین حال محمد کریم خلیلی رئیس شورای عالی صلح و یکی از حامیان تیم ثبات و همگرایی در این نشست خبری بر تغییر نظام فعلی تأکید کرد و گفت: "شرایط در کشور آمدن تغییر را ایجاب می‌کند، اگر در بازار بروید مردم به ستوه آمده اند و این تغییر را باید ما روز ششم میزان تحقق ببخشیم."

پیش از این هم از میان ۱۷ نامزد ریاست جمهوری چهارده دستۀ انتخاباتی گفته اند که صلح را نسبت به انتخابات اولویت می‌دهند.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری به تاریخ ششم میزان برگزار شود.

XS
SM
MD
LG