نشریهٔ نیشن ورلد: هر ماه حدود ۱۱ هزار افغان در کشور های اروپایی تقاضای پناهنده می دهند

مهاجرین به شمول افغانها با تقبل دشواری های فراوان تلاش می کنند تا خود را به کشور های اروپایی برسانند

نشریهٔ نیشن ورلد

  • نشریهٔ نیشن ورلد گزارشی در مورد وضعیت مهاجرین در جرمنی به نشر رسانده است. در این گزارش آمده است که امسال ۳۰۰ هزار تن برای دریافت پناهنده گی جرمنی٬ درخواست داده بودند.

بر اساس برداشت این نشریه٬ این رقم افزایش چیزی بیشتر از شصت درصد را نسبت به سال گذشته نشان می دهد. در سال ۲۰۲۲ تا ماه اکتوبر نزدیک به یکصد و نود هزار تن در جرمنی درخواست پناهنده گی داده بودند.

با آنکه گزارش های درمورد ورود تعداد زیادی از پناهجویان افغان به کشور های اروپایی به ویژه جرمنی٬ منتشر می شود٬ اما نشریه نیشن ورلد گفته است که بیشترین پناهجویان را اتباع سوریه و ترک ها تشکیل می دهند.

جدا از این٬ اداره امور مهاجرین اتحادیه اروپا میگوید که در جریان نه ماه اول امسال ۸۶ هزار تن از افغانها در کشور های اتحادیه اروپا درخواست پناهنده گی داده اند.

این اداه همچنان گفته است که پس از تحولات اخیر در افغانستان هر ماه در حدود یازده هزار تن از افغانها در کشور های اروپایی درخواست پناهنده گی می دهند.

اداره امور مهاجرین اتحادیه اروپا همچنان تذکر داده است که افغانها دومین گروه از پناهجویانی اند که در کشور های این اتحادیه درخواست پناهنده گی می دهند.

بر اساس گزارش از هر سه افغان پناهجو٬ یکی آن طفل بی سرپرست است که تقاضای پناهنده گی دارد.

نشریه کمیشنری ملل متحد

  • در همین حال اداره کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهنده گان می گوید که در حال حاضر بیشتر از سه میلیون تن از افغانها در داخل وطن خود مهاجر هستند.

در یک گزارشی که این کمیشنری منتشر کرده آمده است که سه میلیون و ۲۵ هزار تن از افغانها از مناطق اصلی خود در داخل افغانستان بی جا شده و کم از کم پنج و نیم میلیون تن دیگر در کشور های همسایه مهاجر هستند.

اداره انسجام کمک های بشری سازمان ملل ( اوچا) در یک گزارش تازه خود از کمک های بشری ناروی برای افغانستان یاد آوری کرده است.

اوچا در این گزارش به نقل از وزیر توسعه بین المللی ناروی نوشته است که کشورش ۵۵ میلیون کرون نارویژی کمک خواهد کرد.

گفته شده است که با استفاده از این پول با آن عده از افرادی کمک صورت میگیرد که به مواد خوراکی نیاز دارند.

این اداره سازمان ملل اظهار داشته است که در حال حاضر بیشتر از ۲۹ میلیون تن از افغانها به کمک های بشری متکی هستند.

با ورود سیل آسای افغانهای که از پاکستان و ایران اخراج شده اند٬ وضعیت بیشتر از پیش دشوار شده است.