لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۶ قوس ۱۴۰۳ کابل ۰۰:۳۶

وزارت داخلهٔ ایالت بایرن جرمنی پس از انتقادات گسترده، «ویدیوی هشدار از سلفیزم» را حذف کرد


در این ویدیو، زنی نشان داده می‌شود که در دام یک رهبر مذهبی سلفی می‌افتد.
در این ویدیو، زنی نشان داده می‌شود که در دام یک رهبر مذهبی سلفی می‌افتد.

وزارت داخلهٔ ایالت بایرن در جنوب جرمنی با نشر ویدیویی تلاش کرد تا در مورد سلفیزم هشدار دهد اما پس از واکنش‌های گسترده این ویدیو را حذف کرد. این ویدیو که به تاریخ دوم سپتمبر از سوی این وزارت در شبکهٔ ایکس (توئیتر سابق) منتشر شد، نشان می‌داد که زنی به‌راحتی در دام یک رهبر مذهبی سلفی می‌افتد و همسر دوم او می‌شود.

در ویدیو، این رهبر مذهبی در یک کاریکاتور به شکل یک هیولا ظاهر می‌شود که زن را در دهان گرفته و می‌بلعد.

این حرکت نمادین به معنای آن است که این زن همسر دوم این رهبر مذهبی می‌شود و در حالی که حجاب دارد، آشپزخانه را تمیز می‌کند، همسرش را با امباقش می‌بیند و اشک می‌ریزد.

مقام‌های جرمنی تلاش کرده‌اند که از طریق این ویدیو به مردم نشان دهند که آنها به‌راحتی می‌توانند در دام مسلمانان سلفی که از گروه تندرو مسلمانان سنی محسوب می‌شوند، بیفتند.

اما این ویدیو پس از مواجه شدن با انتقادات گسترده از شبکهٔ ایکس (تویتر سابق) وزارت داخلهٔ ایالت بایرن جرمنی حذف شد.

شماری از قانون‌گذاران جرمنی این ویدیو را تلاشی برای نژادپرستی خوانده‌اند و آن را مشابه به کارزار جرمنی‌های نازی خواندند که علیه یهودیان راه‌اندازی شده بود.

در جرمنی پنج‌ونیم میلیون مسلمان زندگی می‌کنند
در جرمنی پنج‌ونیم میلیون مسلمان زندگی می‌کنند

فرات کوکک، عضو حزب چپ پارلمان ایالت برلین، در شبکهٔ ایکس (توئیتر سابق) نوشته است که وزارت داخلهٔ ایالت بایرن جرمنی به‌گونهٔ مستقیم نفرت‌پراکنی می‌کند.

این ویدیو در حالی منتشر شده بود که به گفتهٔ آگاهان، اسلام‌هراسی در جرمنی در حال افزایش است و اقدامات ضد مسلمانان در این کشور افزایش یافته است.

قبل از انتشار این ویدیو، یک حزب حامی پالیسی‌های ضد مهاجرت در انتخابات محلی در دو ایالت شرقی تورینگن و زاکسن جرمنی برنده شد.

نیما مواسات، یک سیاستمدار حزب چپ‌گرا، انتشار این ویدیو را شدیداً محکوم کرد و گفت که ممکن است علیه یوخیم هرمن، والی ایالت بایرن، شکایت رسمی درج کند.

بعد از حذف این ویدیو، وزارت داخلهٔ ایالت بایرن روز گذشته به رادیو آزادی گفت که اگر این ویدیو باعث سردرگمی یا سوء تفاهم شده باشد، معذرت می‌خواهند.

این وزارت گفت که آنها انتقاد از این ویدیو را جدی گرفته و به‌گونهٔ فوری کمپاین علیه سلفیزم را متوقف کردند.

اما هم‌زمان، کرستین فایشتمایر، سخنگوی این وزارت به رادیو آزادی نوشت که نباید خطر سلفیزم را نادیده گرفت.

حدود پنج و نیم میلیون مسلمان در جرمنی زندگی می‌کنند که تقریباً سه میلیون آن شهروندان این کشور اند.

XS
SM
MD
LG