لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۲ قوس ۱۴۰۳ کابل ۰۶:۱۰

تایمز اف اندیا در مورد اخراج مهاجران افغان از پاکستان تبصره کرده است


افغان های مهاجر که از پاکستان اخراج شده اند
افغان های مهاجر که از پاکستان اخراج شده اند

روزنامه تایمز اف اندیا در باره تقاضای اخیر ملل متحد از پاکستان مبنی بر متوقف ساختن اخراج مهاجران افغان فاقد اسناد، یک مطلب نشر کرده است.

ملل متحد از اسلام آباد خواستار شد که بخصوص با در نظر فقر و زمستان پیشرو در افغانستان اخراج این مهاجران را متوقف کند.

روزنامه می افزاید که هرچند چنین درخواست از سوی دیگر سازمان‌ها و حکومت‌ها نیز از پاکستان شده است ولی حکومت موقت این کشور اعتنایی نکرده و به اخراج مهاجران ادامه می‌دهد.

در این مطلب تایمز آف اندیا می خوانیم که کمیشنری عالی ملل متحد برای پناهجویان از اسلام آباد خواستار شده که روند اخراج دسته جمعی بیش از یک میلیون مهاجر افغان بدون اسناد را متوقف کند.

برخی نهاد‌های بین‌المللی گفته اند پاکستان که این روند را سر از اول نوامبر آغاز کرده تا کنون بیش از چهارصد هزار نفر از افغان‌ها را به افغانستان اخراج کرده است.

روزنامه تایمز آف اندیا می‌نویسد که مقامات پاکستان قبلاً گفته بودند که شمار مهاجران افغان در این کشور به چهار میلیون و چهارصد هزار نفر می‌رسد که از جمله یک میلیون و هفتصد هزار نفر اسناد ندارند.

روزنامه می افزاید که هر چند فعالان حقوق بشر به ستره محکمه پاکستان عارض شده اند که از اخراج دسته جمعی این مهاجران جلوگیری کند ولی هنوز معلوم نیست که این درخواست چه زمانی از سوی این محکمه مورد غور قرار می‌گیرد.

روزنامه نشنل که از اسکاتلند نشر می‌شود نوشته که یک موسسه خیریه در اسکاتلند خواستار کمک با صد‌ها نفر آسیب دیده از زلزله‌های اخیر در هرات شده است.

در ادامه مطلب می‌خوانیم که این موسسه خیریه بنام گلاسکو افغان یونایتد که توسط مهاجران تاسیس شده می‌خواهد با ۵۰۰ نفر از آوارگان زلزله‌های فاجعه بار ماه گذشته در هرات کمک کند.

این زلزله‌ها که اول آن به قدرت ۶.۳ درجه ریشتر بود چندین قریه را به خاک یکسان کرد و هزاران کشته و زخمی به جا گذاشت.

یک تن از کارمندان این موسسه بنام عبدل بوستانی به روزنامه گفته مردمانی که از قبل چیزی اندکی داشتند اکنون هیچ ندارند و به کمک سخت نیازمند هستند.

وی می افزاید که در آستانه فرارسیدن زمستان نیاز به کمک‌های فوری بیشتر شده است.

نشنل می‌نویسد که هرات حتی قبل از زلزله‌ها دچار مشکلات بود چون اقتصاد افغانستان با برگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱ بحرانی شد و کمک و تمویل خارجی با افغانستان به گونه قابل ملاحظه کاهش یافت.

روزنامه می‌افزاید که فقر شدید در سراسر افغانستان زندگی بسیاری مردم را تحت تاثیر قرار داده و سبب مشکلات جدی چون سوء تغذیه و دیگر مشکلات صحی می‌شود.

روزنامه نشنل از قول آقای بوستانی می افزاید که بحران کنونی در افغانستان و ویرانی که زلزله‌ها به میان آورده است از سرخط اخبار در غرب خارج شده که به او گفته مردم در کشورهای غربی شاید از حجم رنج و آسیب مردم هرات بی‌خبر باشند.

XS
SM
MD
LG