به دنبال آغاز مجدد نشرات رادیو "صدای بانوان" در ولایت بدخشان٬ مسوولین این رادیو حالا میگویند که تعطیلی یک هفته یی این رادیو ضربه سختی به نشرات و وضعیت مالی آن وارد کرده است.
ناجیه سروش مسوول این رادیو در صحبت با رادیو آزادی گفت :
" قراردادی که من داشتم از دست رفت. من فکر کنم داخل یک مسجد رفتیم. هیچ چیز در دسترس ما نیست. کارمندان ما هر روز کم میشود. چون ما نه کدام حمایت مالی داریم و نه هم امکانات داریم. هیچ چیز نداریم."
طالبان نشرات این رادیو را حدود یک هفته پیش به دلیل پخش موسیقی٬ متوقف کرده بودند.
معزالدین احمدی، رئیس اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در بدخشان در یک پیام نوشتاری به رادیو آزادی گفت، به این رادیو با تعهد رعایت پالیسی این اداره و عدم پخش موسیقی دوباره اجازۀ نشرات داده شده است.
آقای معزالدین اما در بارۀ پالیسی اطلاعات و فرهنگشان جزئیات نداد.
رادیو" صدای بانوان" هشت کارمند دارد که شش کارمند آن را زنان تشکیل میدهند.
بسته شدن این رادیو واکنشهای زیادی را در داخل خارج از افغانستان برانگیخت. سازمان عفو بینالملل در واکنش به بسته شدن رادیو "صدای بانوان" در بدخشان، این عمل طالبان را ظلم سیستماتیک بر دختران و زنان عنوان کرد.
در همین حال مرکز خبرنگاران افغانستان میگوید، در کنار مشکلات امنیتی، بیشتر رسانهها در افغانستان با مشکلات اقتصادی مواجه هستند.
سمیه ولیزاده، مسئول کمیتۀ دادخواهی این مرکز به رادیو آزادی گفت، تا اکنون ۶۰ درصد رسانهها در افغانستان به دلایل یاد شده بسته شده است.
" نبود نمایندگی دفاتر بینالمللی در افغانستان سبب شده تا رسانهها با مشکل مواجه شوند. این موضوع نگران کننده است و امیدواریم که نهادهای بینالملی حامی رسانهها، رسانههای افغانستان را حمایت کنند تا آنها بتوانند دوباره برای آزادی بیان کار کنند."
این درحالیست که پس از به قدرت رسیدن مجدد طالبان ، محدودیتهای زیادی بر رسانههای افغانستان اعمال شد که به دلیل آن بسیاری از رسانهها فعالیت خود را متوقف کردند و یا هم در وضعیت بد اقتصادی به سر میبرند.