روزنامۀ گاردین مطلبی را زیر این عنوان نشر کرده است: پارلمان بریتانیا از فیفا خواست که از تیم فوتبال زنان افغان در تبعید حمایت کند.
در آغاز مطلب می خوانیم که بیش از صد عضو پارلمان بریتانیا در نامهای به جیانی انفانتینو، رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال خواسته اند که برای حمایت از فوتبالران زن افغان در تبعید کار بیشتر انجام دهد.
به نوشتۀ روزنامه، در نامه آمده است انفانتینو اطمینان حاصل کند که زنان افغان توان رقابت در استیژ بینالمللی را دارند.
اعضای پارلمان بریتانیا در نامهایشان به رئیس فیفا، از خواست ماه جنوری ملالی یوسفزی، برنده جایزۀ صلح نوبل و خالده پوپل، بنیانگذار تیم ملی فوتبال زنان افغانستان برای حمایت از فوتبالران زن افغان حمایت کرده اند.
به نوشتۀ روزنامه، یوسفزی و پوپل، نامه را یکجا با جولی ایلیوت، نمایندۀ ساندرلند سنترال نوشته اند.
در ادامه می خوانیم که ۷۶ عضو پارلمانهای بریتانیا، استرالیا، پرتگال و ایتالیا نامه را امضا کرده اند.
گاردین نوشته است که در نامه از فیفا خواسته شده است که برای عقب زدن محدودیتها بر اشتراک زنان افغان در ورزش اقدامات بیشتر انجام دهد.
روزنامه دیلی میل مطلبی را زیر این عنوان نوشته است: طالبان دومین اعدام علنی را از زمان حاکمیت دوبارهایشان بر افغانستان به اجرا گذاشتند.
مقامهای طالبان گفته اند که مردی را به جرم پنج مورد قتل به روز سهشنبه ۳۰ جوزا در محوطه مسجد عیدگاه در شهر مهترلام مرکز ولایت لغمان در محضر عام به ضرب گلوله کشتند.
پیش از این، طالبان مردی را سال گذشته در فراه در محضر عام اعدام کرده بودند.
ستره محکمه طالبان در بیانیهای گفته است که یک باشنده ولسوالی گلدره کابل به نام اجمل یکی از باشندگان ولسوالی قرغهیی لغمان و چهار عضو خانوادهاش را در این ولسوالی کشته بود.
دیلی میل، گزارش خبرگزاری اسوشیتد پرس را در این مورد منتشر کرده است. در ادامه می خوانیم که مورد تازهای اعدام علنی در افغانستان، احتمال می رود که با انتقاد جامعه جهانی به همراه شود.
به نوشتۀ روزنامه، این اعدام یک ماه پس از آن است که سازمان ملل متحد در گزارشی از طالبان به دلیل اجرای اعدام، شلاق و سنگسار در ملاء عام شدیداً انتقاد کرد و از حاکمان کشور خواست تا این گونه اعمال را متوقف کنند.
در ادامه آمده است که هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان در ماه می اعلام کرد که تنها در شش ماه گذشته، ۲۷۴ مرد، ۵۸ زن و دو پسر در محضر عام در افغانستان شلاق زده شده اند.