سازمان مللمتحد کمک دو میلیارد دالری را برای مبارزه با ویروس کرونا اختصاص دادهاست.
انتونیو گوترش منشی عمومی سازمان مللمتحد، روز چهارشنبه «۲۵ مارچ ۲۰۲۰» این کمک را برای کشور های فقیر جهان که با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنند، اعلام کرد.
آقای گوترش از کشور های مشخصی نام نبرد، اما گفت که میخواهد کشور های انکشافیافته، با کشور های رو به انکشاف، در نابودی ویروس کرونا همکاری کنند.
سرمنشی سازمان مللمتحد میافزاید: "جهان با یک تهدید بیسابقه روبهرو شدهاست. (کوواید-19) به تمامی جهان گسترش یافته. شیوع آن رنجآور شدهاست. زندهگی میلیارد ها تن اخلال شده و اقتصاد جهان هم با مخاطره روبهرو گشته است. (کوواید-19) برای تمامی بشریت تهدید است. بناء بشر هم باید در مقابل آن مبارزه کند."
منشی عمومی سازمان مللمتحد همچنان گفت که باید آتشبس جهانی در کشور های جنگزده مانند سوریه، یمن و لیبیا نافذ شود تا جهان بتواند به مبارزه با ویروس کرونا تمرکز کند.
بهگفتۀ انتونیو گوترش، ویروس (کوواید-19) حالا تقریباً به تمامی کشور های جهان رسیده و به تهدید بزرگ مبدل شدهاست.
سازمان صحی جهان میگوید که تا چهارشنبه، وقایع مثبت کرونا در ۱۹۵ کشور جهان ثبت شد.
در این روز، شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به بیش از ۴۵۰ هزار تن رسید. تعداد جان باختهها هم از مرز ۲۰ هزار تن گذشت.
ایتالیا با بیش از ۷۴ هزار فرد مبتلا، بیشترین قربانی ویروس کرونا را در سطح جهان متحمل شدهاست. بیش از ۷۵۰۰ تن در این کشور جان دادهاند.
ایالات متحدۀ امریکا حالا در جایگاۀ سوم پس از چین و ایتالیا قرار دارد. شمار مبتلایان در این کشور به ۶۱ هزار تن رسیدهاست.
حدود ۸۵۰ تن دیگر هم در نتیجۀ مبتلا شدن به ویروس کرونا جان دادهاند. با بیش از ۳۰ هزار فرد مبتلا، نیویارک بدترین آسیب (کوواید -19) را در امریکا متحمل شدهاست.
چین که خاستگاۀ اصلی ویروس کرونا به شمار میرود، حالا کمترین موارد این بیماری را گزارش میدهد. تا چهارشنبه ۱۱۳ هزار تن در جهان پس از مبتلا شدن به این ویروس دوباره صحتیاب شدهاند. بیش از ۷۳ هزار تن آنها شهروندان چین استند.