ممنوعیت فروش سلاح های پلاستیکی در افغانستان

روزنامه گاردین در مورد ممنوعیت فروش سلاح های پلاستیکی در افغانستان نوشته می گوید: افغانستان فروش کلاشینکوف های تقلبی و دیگر سلاح های پلاستیکی برای کودکان را پس از آن ممنوع قرار داد که بیش از صد تن در جریان مراسم عید فطر با این سلاح ها زخم برداشتند.

به گفتهء گاردین، این اقدام بخشی از یک تلاش گسترده برای جلوگیری از فرهنگ خشونت در این کشور جنگ زده است.

بر اساس منابع صحی، بیش از صد کودک و نوجوان افغان در روز های عید با استفاده ازین اسباب بازی از ناحیه چشم زخمی شده و به شفاخانه منتقل گردیدند.

روزنامه گاردین در ادامه می نویسد: حکومت افغانستان با ممنوع قرار دادن فروش چنین اسباب بازی می خواهد تاثیر منفی این اسباب بر اذهان کودکان و نوجوانان را کاهش دهد.

گاردین می افزاید: این اقدام حکومت که تجارت اسباب بازی را در این کشور تحت تاثیر قرار خواهد داد، بطور گسترده در رسانه های اجتماعی مورد استقبال قرار گرفته است و برخی حتی از حکومت می خواهند که در برابر فروش سلاح های واقعی نیز به چنین اقدام دست بزند.

هر شخص که در ایالات متحده امریکا خود را برای انتخابات ریاست جمهوری کاندید می کند، باید سرقوماندان اعلی نیرو های این کشور هم باشد.

امریکا در حال حاضر بطرف انتخابات ریاست جمهوری روان است و سوال اینجاست که آیا کسانیکه خود را در انتخابات آینده این کشور کاندید کرده اند، به پُست سر قوماندان اعلی آمادگی دارند یا خیر؟

دونالد ترمپ یگانه کاندید انتخابات آینده امریکا است که در آزمون برای رییس جمهور شدن امسال ناکام ماند.

نشریه فارن پالیسی در همین مورد یک مطلب را نشر کرده و نوشته است: یک راه دیگر هم وجود دارد که میتواند قابلیت های کاندید ها را به آسانی معلوم کرد و آن شناسایی آنها از جنگ جاری امریکا است.

به گفتهء فارن پالیسی، در این میان شناسایی از افغانستان هم مهم است جایکه قرار است ده هزار سرباز امریکایی تا ختم 2016 میلادی در این کشور باقی بماند.

فارن پالیسی می گوید، این یک آزمون است که میتواند روشن سازد که یک کاندید چقدر در مورد مسایل مهم و اساسی باخبر بوده و به چی اندازه از رهبری امریکا در جنگ علیه تروریزم حمایت می کند و یا هم در مورد جنگ در افغانستان و دیگر نقاط جهان و نقش امریکا در آن آگاهی دارد؟

فارن پالیسی به نقل از جیب بوش یکی از کاندید های انتخابات ریاست جمهوری آینده امریکا و برادر جورج دبلیو بوش رییس جمهور پیشین این کشور نوشته است: وی در مورد فیصله های برادرش در افغانستان و عراق تبصره نخواهد کرد.

وی افزوده است؛ "من در بارهء گذشته صحبت نمی کنم".

اما فارن پالیسی می گوید، جیب بوش زود پی خواهد برد که تبصره در مورد عراق ضروری و در مورد افغانستان ضروری تر است، زیرا جنگ تا هنوز در آنکشور ادامه دارد و امریکا در آنکشور نقش ایفاء می کند.

به گفتهء نشریه، این حیران کننده است که تاهنوز هیچ یکی از کاندید های ریاست جمهوری امریکا موقف روشن خود را در مورد افغانستان ابراز نکرده است.