لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۴ قوس ۱۴۰۳ کابل ۰۹:۳۷

واکنش قضات یک محکمه امریکا علیه فرمان اجرایی ترمپ در مورد مهاجرین


قضات یک محکمه امریکا فرمان اجرایی رئیس جمهور این کشور را با پرسش روبه‌رو ساخته‎اند که بالای ویزه اتباع شش کشور مسلمان محدودیت وضع کرده‎است.

قضات این مسئله را مورد سؤال قرار داده‎اند که فرمان اجرایی دونالد ترمپ با مسئله امنیت ملی امریکا ارتباط دارد، یا این‎که صرف از ورود اتباع کشورهای مسلمان به ایالات متحده جلوگیری می‎کند؟

قضات محکمه استیناف ایالات متحده، این‎که آیا محدویت موقت دونالد ترمپ بالای ورود اتباع شش کشور مسلمان به امریکا واقعاً با مسئله امنیت ملی این کشور ارتباط دارد را با پرسش‎های جدی مواجه ساخته‎اند.

این قضیه را سیزده عضو محکمه استیناف ریچموند ایالات ویرجینیا روز دوشنبه مورد بررسی قرار دادند.

شش عضو این محکمه که توسط رؤسای جمهور قبلی دموکرات امریکا تعیین شده‎اند در مورد فرمان اجرایی ماه مارچ دونالد ترمپ که دوباره احیا شده‎است، ابراز نگرانی کرده‎اند.

کینگ: دونالد ترمپ هرگز از وضع محدودیت بالای مسلمانان انکار نکرده‎است.
کینگ: دونالد ترمپ هرگز از وضع محدودیت بالای مسلمانان انکار نکرده‎است.

بر اساس فرمان اجرایی دونالد ترمپ به اتباع کشورهای ایران، لیبیا، سوریه، سومالیا، سودان و یمن ویزه‎های جدید امریکا داده نمی‎شود.

قضات تعیین شده توسط رؤسای جمهور، جمهوری‌خواه از فرمان اجرایی دونالد ترمپ ابراز حمایت نموده، این سؤال را مطرح کرده‎اند که آیا مناسب است که در مورد این مسئله رئیس جمهور مسئول شود؟

به نوشته مرکز خبری رادیو آزادی، از بحث‎های قضات محکمه استیناف ریچموند ایالات ویرجینیا معلوم می‎شود که آن‎ها در فیصله نهایی این مسئله را که آیا محدودیت وضع شده بر اساس قانون اساسی امریکاست و اظهارات کمپاین انتخاباتی دونالد ترمپ را که تعهد کرده بود قلمرو امریکا را بروی مسلمانان خواهد بست، در نظر خواهند گرفت؟

اداره دونالد ترمپ تأکید می‎کند که این مسئله در نظر گرفته نشود.

جیفری وال وکیل مدافع ارشد، به قضات محکمه استیناف ریچموند گفته‎است، این یک محدویت بالای مسلمانان نیست و لازم است تا قضات صرف به متن فرمان دقت کنند که جهت ندارد و در آن از کدام مذهب مشخصاً یاد نشده‎است که بر انگیزه مشخص دلالت کند.

در مورد قضایای به ارتباط قانون اساسی امریکا فیصله نهایی را ستره محکمه این کشور می‎کند.
در مورد قضایای به ارتباط قانون اساسی امریکا فیصله نهایی را ستره محکمه این کشور می‎کند.

ولی تعدادی از قضات با این نکته موافق نیستند که اظهارات کمپاین انتخاباتی دونالد ترمپ در نظر گرفته نشود.

چون محکمه ابتدائیه به اظهارات کمپاین انتخاباتی دونالد ترمپ اشاره کرده‎است.

رابرت کینگ قاضی که توسط بیل کلنتن رئیس جمهور سابق امریکا تعیین شده‎است می‎گوید، دونالد ترمپ هرگز از تعهدات انتخاباتی‌اش صرف‌نظر نکرده که گفته بود بالای مسلمانان محدودیت وضع خواهد کرد.

به‌گفته وی دونالد ترمپ هرگز از وضع محدودیت بالای مسلمانان انکار نکرده‎است.

قضات در جریان بحث‌هایشان به این نکته اشاره کرده‎اند که فرمان اجرایی دونالد ترمپ حدود ۲۰۰ میلیون تن را متأثر ساخته‎است.

وکلای وزارت عدلیه امریکا تأکید می‎کنند که هدف از وضع این محدویت موقت این است که حکومت وقت آن را داشته باشد تا به دقت این مسئله را بررسی کند که اتباع این شش کشور امنیت امریکا را با تهدید مواجه نمی‎سازند.

قبلاً محاکم هاوایی و مریلند نیز فرمان اجرایی رئیس جمهور را متوقف ساخته بودند.

گذشته از این‎که محاکم استیناف در مورد این فرمان چی فیصله خواهد کرد، به‌نظر می‎رسد که فیصله نهایی در مورد تطبیق آن از سوی ستره محکمه امریکا صورت خواهد گرفت.

در مورد قضایای به ارتباط قانون اساسی امریکا فیصله نهایی را ستره محکمه این کشور می‎کند.

XS
SM
MD
LG